Hoofdgerechten

-DORADE met gewokte groenten, noedels en kokos
€ 24,50
-ROG met aardappelmousseline, beurre noisette en kappertjes
€ 24,50
-RAVIOLI gevuld met GEITENKAAS en basilicum pesto
€ 20,50
-GAMBAS'S met gebakken groentjes en rozemarijnaardappelen
€ 28,50
-PASTA VONGOLE
€ 22,00
-STEAK TARTAAR, à la minute bereid, met sla en frietjes
€ 21,00
-STEAK TARTAAR 'Italienne' à la minute bereid (zwarte olijven, zongedroogde tomaatjes, parmezaan, pesto en rucolla
€ 21,00
-BLACK ANGUS RUNDS “BAVETTE” met rode wijnsaus en sjalotjes geserveerd met witloofsla en frietjes
€ 26,50
-BLACK ANGUS ZESRIB (80 dagen graangevoederd) tagliata, met rucolla, parmesan, zongedroogde tomaatjes en rozemarijnaardappelen
€ 29,50
-SIMMENTAL ENTRECOTE (3 weken dry aged)
€ 31,50