Hoofdgerechten

KABELJAUW met gebakken oesterzwam, spinazie en puree van knolselder
€ 26,50
ROG met aardappelmousseline, beurre noisette en kappertjes
€ 24,50
GAMBAS'S met gebakken groentjes en rozemarijnaardappelen
€ 28,50
RAVIOLI gevuld met EEKHOORNTJESBROOD en gebakken boschampignons
€ 20,50
HERT met crème van pastinaak, gebakken boschampignons, veenbes en amandelkroketjes
€ 29,50
STOVERIJ van EVERZWIJN met butternut en boterraap
€ 24,50
STEAK TARTAAR, à la minute bereid, met sla en frietjes
€ 21,00
STEAK TARTAAR 'Italienne' à la minute bereid (zwarte olijven, zongedroogde tomaatjes, parmezaan, pesto en rucolla
€ 21,00
BLACK ANGUS RUNDS “BAVETTE” met rode wijnsaus en sjalotjes geserveerd met witloofsla en frietjes
€ 26,50
BLACK ANGUS ZESRIB (80 dagen graangevoederd) tagliata, met rucolla, parmesan, zongedroogde tomaatjes en rozemarijnaardappelen
€ 29,50
SIMMENTAL ENTRECOTE (3 weken dry aged)
€ 31,50